Käännöspalveluita yrityksille

Kieliammattilaisemme kääntävät yrityksesi tekstit käytännössä kielelle kuin kielelle, oli kyseessä sitten tekninen käyttöohje, sopimusteksti, ohjelmistoprojekti, lehdistötiedote, vuosikertomus tai kotisivun käännös. Toimitamme asiantuntevat erikoisalojen käännökset erinomaisella toimitusvarmuudella.

Meistä saa niin pieni kuin suurikin yritys luotettavan käännöskumppanin. Työskentelemme tottuneesti monikansallisten pörssiyhtiöiden kanssa ja käännämme kokemuksella kansainvälistyvän yrityksen ensimmäiset ulkomaanmateriaalit. Meihin ovat käännöstarpeissaan luottaneet myös julkisyhteisöt, kuten kunnat ja seurakunnat.

Yhteistyötä olemme tehneet muun muassa näillä toimialoilla toimivien asiakkaiden kanssa.

Kaikki käännöspalvelut samasta osoitteesta

Meillä hoituvat perinteisten käännösten lisäksi muun muassa konekääntäminen, yrityskohtaisten sanastojen luominen, oikoluku ja copyeditointi. Kysy lisää!

Tilaukset verkossa – vaivatta ja viipymättä

Käännös verkkotilauksena

Tarjoamme käyttöösi verkkotilauslomakkeen, joka tekee käännöstarjouksen pyytämisestä ja työn tilaamisesta erityisen helppoa ja nopeaa.

Lataat vain käännettävän tiedoston lomakkeen kautta, ja järjestelmä käsittelee tarjouspyynnön automaattisesti: analysoi ladatun tiedoston sanamäärän, laskee käännöksen hinnan ja lähettää tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen voit hyväksyä tai hylätä tarjousviestin linkkejä käyttämällä.

Jos yritykselläsi on sopimus kanssamme, järjestelmä tunnistaa sinut automaattisesti ja laskee tarjoukseen oikean hinnan yrityskohtaisten käännösmuistiosumien ja sopimushintojen mukaisesti.

Kokonaisvaltaista palvelua

Voit aina asioida myös perinteisemmin eli hoitaa minkä tahansa tilauksen vaiheen tai koko prosessin alusta loppuun jonkun henkilöstömme edustajan kanssa. Ota tällöin yhteyttä osoitteeseen projects@translatum.fi tai numeroon +358 (0)207 411 020.